Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/اصفهان نوزدهمین نمایشگاه بین‌المللی دام، طیور، آبزیان و دامپزشکی اصفهان امروز با حضور ۱۷۰ شرکت معتبر از سراسر کشور و همچنین نمایندگان برندهای معتبر بین‌المللی و همچنین وزیر کشاورزی و منابع آب اقلیم کردستان عراق افتتاح شد.

مدیرعامل شرکت نمایشگاه های بین المللی استان اصفهان امروز (سه شنبه-۱۸ خرداد ماه) در آیین افتتاح این نمایشگاه، اظهار کرد: این رویداد بهترین نمایشگاه سطح کشور است که از استان های مختلف در این رویداد اقتصادی حضور دارند تا آخرین دستاوردهای خود را در معرض دید بازدیدکنندگان قرار دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علی یارمحمدیان سایت جدید نمایشگاه اصفهان را یکی از استانداردترین سایت های نمایشگاهی ایران توصیف کرد که طی ۱۵ سال اخیر در غرب آسیا ساخته شده است، ابراز امیدواری کرد این نمایشگاه بتواند اقتصاد استان را یک گام به جلو پیش ببرد.

وی تصریح کرد: به طور قطع با قراردادهایی که در این نمایشگاه بین تجار ایرانی، عراقی، افغانی و ترکی منعقد می شود، اقتصاد استان اصفهان یک گام رو به جلو حرکت خواهد کرد.

معاون امور دام وزارت جهاد کشاورزی نیز در این مراسم اظهار کرد: صنعت دامپروری، صنعتی بسیار بزرگ و پویا است و صرفه نظر از اینکه غذای مردم را تامین می کند، اشتغال وسیعی در سطح کشور ایجاد می کند.

مرتضی رضایی با بیان اینکه زمانی که از صنعت صحبت می کنیم، متوجه می شویم که این بخش یک سر و گردن بالاتر از دیگر بخش ها است، گفت: ضریب نفوذ تکنولوژی در بخش دامپروری کشور بالا است.

وی با اشاره به حضور شرکت های مختلف از سراسر کشور در این نمایشگاه با وجود شیوع بیماری کووید ۱۹، ابرازامیدواری کرد این نمایشگاه موجب ارتباط بین بدنه صنعت، بهره برداران، دامدارن و مرغداران و در نهایت موجب اعتلای صنعت دام و طیور کشور شود.

بیگلر طالقانی- وزیر کشاورزی و منابع آب اقلیم کردستان عراق نیز در این آیین افتتاح با ابراز خوشحالی از حضور در شهر اصفهان به همراه هیاتی از بخش کشاورزی و اتاق های بازرگانی شهرهای اربیل، سلیمانیه و ...، اظهار کرد: افزود: اقلیم کردستان عراق با جمهوری اسلامی ایران مرز مشترکی با یکدیگر دارند، بنابراین هر دو با یکدیگر ارتباطات تجاری، سیاسی و بازرگانی دارند و امروز این نمایشگاه می تواند فضای خوبی برای انتقال تجربیات و هماهنگی در امور بخش کشاورزی باشد.

وی با بیان اینکه از توسعه جمهوری اسلامی ایران در کشاورزی و منابع آب خبر داشتیم و با توجه به اینکه، این نماشگاه در حوزه صنعت دامپزشکی است، حضور یافتیم، تصریح کرد: این وعده را می دهیم که تمام درهای اقلیم کردستان عراق به روی تجار و بخش خصوصی ایران باز است تا در زمینه کشاورزی تجربیات خود را برای توسعه کشاورزی اقلیم کردستان عراق به ما منتقل کنند.

وزیر کشاورزی و منابع آب اقلیم کردستان عراق همچنین افزود: طی دو روز گذشته در تهران با بهترین شرکت های ایرانی در حوزه سدسازی ارتباط برقرار کردیم.

وی ادامه داد: درهای اقلیم کردستان عراق به روی ایران باز است و می خواهیم از تجربیات این شرکت ها در توسعه و ساخت سدها استفاده کنیم، همچنین به لحاظ حقوق همسایگی و بین المللی به دنبال رفع مشکلات آبی که بین هر دو طرف هستیم.

به گزارش ایسنا، این نمایشگاه که تا ۲۱ خردادماه در محل دائمی برپایی نمایشگاه‌های بین‌المللی استان اصفهان برپا است، محلی برای ظهور و بروز توانمندی‌های شرکت‌هایی است که در زمینه ماشین‌آلات دامپروری، تجهیزات آبزیان، خوراک دام و طیور، افزودنی دام و طیور و آبزیان، خدمات دامپروری، مواد ژنتیکی، انواع شیردوش، فن و مه‌پاش هوشمند و ماهی زینتی، سازه‌های پیش‌ساخته دامداری، پاستوریزاتور، مبدل‌های حرارتی انواع مخازن، کنسانتره دام و طیور، لوازم مرغداری، لوازم و تجهیزات صنعتی مرغداری و گلخانه، سیستم تهویه و گرمایشی، داروسازی و آزمایشگاه‌های تخصصی مرتبط با این صنعت فعالیت می‌کنند.

نوزدهمین نمایشگاه بین‌المللی دام و طیور اصفهان توسط شرکت برساز رویداد پارس برگزار شده و مشارکت‌کنندگانی از استان‌های اصفهان، البرز، تهران، فارس، گلستان، خراسان رضوی، آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، قزوین، قم، یزد، چهارمحال و بختیاری و مرکزی در آن حضور فعال دارند، همچنین شرکت‌های جاده ابریشم پرشیا، پیشگام دام‌پرور سپاهان، پیشگامان سپند گستر، زانیار و شرکت پیشگامان به عنوان نمایندگان رسمی برندهای خارجی در این نمایشگاه حضور خواهند داشت و به ارائه توانمندی‌ها و پتانسیل‌های خود می‌پردازند.

نمایشگاه دام، طیور، آبزیان و دامپزشکی اصفهان در ۱۷ هزار مترمربع فضای نمایشگاهی و با هدف معرفی کالاها و محصولات جدید، معرفی تکنولوژی‌های نوین در صنعت دام و طیور، ایجاد فرصت تعامل با تولیدکنندگان، بازرگانان و متخصصان، ایجاد فرصت عقد قراردادهای کاری، اخذ نمایندگی و... برگزار شده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی دام و طيور نمايشگاه اقتصاد قرارداد اقلیم کردستان عراق کشاورزی و منابع آب نمایشگاه بین بین المللی دام و طیور صنعت دام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۶۳۷۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران اکسپو سکوی صادرات دانش‌بنیان‌ها

  امسال ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران «ایران‌اکسپو ۲۰۲۴» از سوی سازمان توسعه تجارت با همکاری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری به‌عنوان بزرگ‌ترین نمایشگاه معرفی دستاورد‌ها و محصولات ایرانی در شش گروه از محصولات شرکت‌های ایرانی به مدت پنج روز از هشتم اردیبهشت در محل نمایشگاه‌های بین‌المللی آغاز به کار کرده است؛ رویدادی صادراتی که بیش از ۳۰۰۰ تاجر و بازرگان خارجی از بیش از ۱۲۰کشور جهان در آن حضور یافته‌اند و در کنار شرکت‌های بزرگ تجاری، همزمان ۷۰۰‌شرکت دانش‌بنیان نیز توانمندی‌ها و محصولات‌شان را در آن عرضه کرده‌اند. در گفت‌وگو با سیدمجتبی قدمگاهی، معاون توسعه کسب‌وکار بین‌المللی سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری دستاوردهای ایران‌اکسپو را جویا شده‌ایم.
دانش، فقط زمانی از نظر اقتصادی اهمیت پیدا می‌کند که تبدیل به ارزش اقتصادی شود. اقتصاد دانش‌بنیان به‌عنوان الگوی توسعه اقتصادی، تاکید بر دانش و نوآوری دارد. طی دو دهه اخیر گسترش کمی و کیفی شرکت‌های دانش‌بنیان، نقش مهمی در رشد اقتصادی کشور برعهده داشته‌ است. این شرکت‌ها با فعالیت‌های به‌روز علمی خود ضمن رفع نیاز‌های داخلی، می‌توانند در بازار‌های جهانی سهمی نیز داشته باشند. قطعا صادرات محصولات دانش‌بنیان می‌تواند در تعامل با کشور‌های دیگر نقش مهمی در دیپلماسی فناوری و رورنق اقتصاد غیرنفتی ایران ایفا کند.
   
بازدیدکنندگانی از ۱۲۰ کشور جهان 
سیدمجتبی قدمگاهی درخصوص برگزاری نمایشگاه ایران‌اکسپو۲۰۲۴به جام‌جم می‌گوید: هدف اصلی نمایشگاه اکسپو معرفی و نمایش آخرین دستاورد‌ها و محصولات ایران برای مجموعه‌های خارجی است. درششمین دوره ازبرگزاری این نمایشگاه ۷۰۰ شرکت دانش‌بنیان با توانمندی صادراتی، دستاورد‌های علمی و فناورانه خودشان رابه نمایش گذاشته‌اند. همچنین معاونت علمی و فناوری سالن ۳۷ A را نیز به‌صورت دائمی و اختصاصی برای حضور شرکت‌های دانش‌بنیان در نظر گرفته است. خانه نوآوری و فناوری ایران نیز در تهران تحت عنوان(iHiT)درمحل نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران دایراست.وی می‌افزاید: مساحت این نمایشگاه نسبت به سال گذاشته ۵۰۰۰ ــ ۴۰۰۰ مترمربع افزایش پیداکرده است.تاکنون نزدیک به۲۰۰۰مهمان خارجی نیز درقالب هیات‌های تجاری بین‌المللی ازمحصولات صادراتی ایران بازدید کرده‌اند.این نمایشگاه همزمان با اجلاس آفریقا آغاز به کار کرده است، از این‌رو امسال جمعیت قابل‌توجهی ازمقامات ومسئولان، تجار و بازرگانان کشور‌های آفریقایی ازنمایشگاه ایران‌اکسپو ۲۰۲۴ بازدید به‌عمل‌آورده‌اند. وی خاطرنشان می‌کند:دراین رویداد صادراتی،مسئولان، تجاروبازرگانان از ۱۲۰‌کشور جهان حضور پیداکرده‌اندکه عمده آنها ازکشور‌های همسایه مانند پاکستان وعراق به این نمایشگاه آمده‌اند.همچنین مسئولان وتجارکشور‌های آفریقایی مانند ساحل‌عاج، کامرون، زیمبابوه، تانزانیا و کنیا نیز حضور پررنگی در این نمایشگاه داشته‌اند.ازکشورهای چین،سوریه، یمن وونزوئلا هم مهمانان زیادی ازغرفه‌های نمایشگاه ایران‌اکسپو ۲۰۲۴ بازدید به‌عمل‌آورده‌اند.
   
فروش یک‌میلیارد دلاری محصولات ایرانی
معاون توسعه کسب‌وکار بین‌المللی سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری می‌گوید: در نمایشگاه ایران اکسپوی امسال ۱۵۰۰ محصول فناورانه حوزه‌های مختلف به نمایش درآمده است. قدمگاهی بیان می‌کند: برگزاری نمایشگاهی مانند اکسپو به لحاظ بازاریابی و شناخت بیشتر شرکت‌های خارجی از محصولات ایرانی بسیار مهم است و باعث انعقاد قرارداد‌های زیادی می‌شود. پیش‌بینی شده است در ششمین دوره نمایشگاه اکسپو (برای تمام محصولات نمایشگاه نه صرفا محصولات دانش‌بنیان) یک‌میلیارد دلار قرارداد منعقد شود؛ سال گذشته ارزش قراردادها ۴۰۰ میلیون دلار بود.

صادرات محصولات دانش‌بنیان به ۱۲ کشور
قدمگاهی تاکید می‌کند: بازار هدف مادراین نمایشگاه تمام کشورهاست امامعاونت علمی،فناوری واقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری ۱۲‌کشور ازجمله پاکستان، ویتنام، هندوستان، کنیا، ونزوئلا، سوریه، روسیه، ازبکستان، اندونزی، عمان‌‌و... را در اولویت خود برای صادرات محصولات دانش‌بنیان قرار داده است. محصولات ما عمدتا به‌دلیل مزایای رقابتی مانند کیفیت مطلوب و قیمت مناسب نسبت به نمونه مشابه خارجی مورد استقبال این کشور‌ها قرارگرفته‌اند.وی با اشاره به برنامه‌های حمایتی معاونت علمی برای صادرات محصولات دانش‌بنیان می‌گوید: درحال‌حاضر آیین‌نامه حمایتی شامل۱۹بند مصوب شده است.براساس این آیین‌نامه از نیروی بازاریابی محلی تا شرکت در نمایشگاه خارجی و اعزام هیات تجاری، برگزاری پاویون‌های تخصصی در کشور‌های مختلف و مشاوره‌های بازرگانی، سبد حمایتی متنوعی رادرنظرگرفته‌ایم.به گفته قدمگاهی، اکنون مسائلی از قبیل تحریم‌ها و وضعیت ارز شرایط صادرات محصولات دانش‌بنیان را باچالش‌هایی‌همراه‌کرده است؛اما باهمه این شرایط براساس آمار گمرک درسال۱۴۰۲بیش از دومیلیارد دلار صادرات محصولات دانش‌بنیان داشته‌ایم وشاهد رشد دوبرابری آن نسبت به سال قبل بوده‌ایم.

دیگر خبرها

  • فرودگاه بین‌المللی کربلا اوایل 2025 افتتاح می‌ شود
  • حضور بیش از ۱۲۰ شرکت معتبر در نمایشگاه نساجی یزد
  • برپایی نمایشگاه نساجی و پوشاک در یزد
  • افتتاح فرودگاه بین‌المللی کربلا در سال ۲۰۲۵
  • نیاز چین به کالاهای کشاورزی و نفتی/ چینی‌ها به دنبال کالای باکیفیت هستند
  • افتتاح کنفرانس بین‌المللی توزیع نیروی برق در زنجان
  • فروشگاه اینترنتی هفت گالری افتتاح شد
  • وزیر جهاد کشاورزی از غرفه سیستان و بلوچستان در نمایشگاه اکسپو بازدید کرد
  • «گروسی» به ایران می‌آید
  • ایران اکسپو سکوی صادرات دانش‌بنیان‌ها