Web Analytics Made Easy - Statcounter

فریدون الله یاری در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه یازدهمین نمایشگاه گردشگری برای نخستین بار به همراه نمایش صنایع دستی و با رویکردی نو در اجرا برگزار می‌شود، اظهار داشت: این نمایشگاه یکی از مهم‌ترین رویدادهای فرهنگی و اقتصادی در حوزه گردشگری است که با حضور فعالان بین المللی گردشگری از ایران و کشورهای خواهرخوانده نصف جهان، در شهر تاریخی اصفهان برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این نمایشگاه تعاملی از مشارکت تمامی فعالان حوزه گردشگری کشور و استان اعم از دفاتر خدمات مسافرتی، راهنمایان گردشگری، جامعه هتلداران، مهمانپذیران، بوم گردی‌ها و هنرمندان و صنعت گران در حوزه صنایع دستی است در کنار دانشگاهیان و شخصیت‌های علمی و فرهنگی که در برگزاری این رویداد نقش داشته‌اند.

حضور ۴۰ سفیر خارجی در یازدهمین نمایشگاه گردشگری و صنایع دستی

الله یاری با اشاره به حضور ۴۰ سفیر از کشورهای خارجی و برگزاری ۲۵ برنامه در چهار روز پایانی خردادماه در یازدهمین نمایشگاه گردشگری و صنایع دستی بیان داشت: نشست تخصصی «راهکارهای ورود صنایع دستی به بازارهای جهانی» در روز ۲۹ خردادماه با سخنرانی خانم غادا هیجاوی رئیس منطقه آسیا و اقیانوسیه شورای جهانی صنایع دستی برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: برگزاری کارگاه توریسم سلامت، راه اندازی کسب و کار گردشگری و صنایع دستی، راه اندازی ورکشاپ های تخصصی رشته‌های وابسته به معماری در راستای جذب مخاطب از حوزه سرمایه گذاران بخش گردشگری، راه اندازی اولین خانه تخصصی صنایع دستی استان در مجموعه نمایشگاه تحت عنوان خانه صفوی اصفهان و راه اندازی ورکشاپ تخصصی صنایع دستی در ۱۰ رشته اولویت دار استان اصفهان با عنوان نمایشگاه زنده تولید صنایع دستی با حضور سه نسل فعال و شاغل به کار از برنامه‌های جانبی یازدهمین دوره نمایشگاه گردشگری و صنایع دستی است.

رونمایی از ۱۶ فیلم تخصصی تولید صنایع دستی

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان با اشاره به رونمایی از ۱۶ فیلم تخصصی تولید صنایع دستی تحت عنوان هنر دستان ۱،۲،۳،۴ تصریح کرد: از برنامه‌های جانبی این رویداد می‌توان به بررسی نقش برندینگ در توسعه صنایع دستی اشاره کرد که در این راستا کارگاه تخصصی تحت عنوان برندینگ در صنایع دستی و مراحل ثبت نشان با سخنرانی دکتر کوچکیان برگزار می‌شود.

وی افزود: در مراسمی از ۱۳ نفر از هنرمندان برتر استان و دارندگان نشان‌های بین المللی صنایع دستی و فعالان حوزه تدوین استاندارد با سخنرانی خانم غادا هیجاوی و دکتر محمودیان تجلیل خواهد شد.

نمایش آثار فاخر صنایع دستی در قالب غرفه اصفهان شهر جهانی صنایع دستی

الله یاری ابراز داشت: نمایش توانمندیهای ۲۵ شهر و روستای ملی و جهانی کشور به طور همزمان، ارائه توانمندی‌های خلاقانه فعالان حوزه زیورآلات سنتی استان اصفهان، نمایش آثار فاخر صنایع دستی در قالب غرفه اصفهان شهر جهانی صنایع دستی برای عموم بازدیدکنندگان در پاویون صنایع دستی از برنامه‌های یازدهمین نمایشگاه بین المللی گردشگری در اصفهان است.

کد خبر 4635144

منبع: مهر

کلیدواژه: میراث فرهنگی اصفهان صنایع دستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۹۸۴۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهارت کاشی هفت‌رنگ اصفهان نشان جغرافیایی بین‌المللی دریافت کرد

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان گفت: کاشی هفت‌رنگ اصفهان سومین رشته صنایع‌دستی است که پس از رشته‌های میناکاری و پارچه قلمکار  موفق به دریافت نشان جغرافیایی بین‌المللی شده است.


امیر کرم زاده افزود: تدوین پرونده ثبت جهانی کاشی هفت‌رنگ اصفهان در معاونت صنایع‌دستی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان و با همکاری صمیمانه اتاق بازرگانی، صنایع و معادن و کشاورزی استان و اتحادیه صنایع‌دستی اصفهان به نتیجه رسید، به گونه‌ایی که با همکاری این دوستان در طی سال گذشته، اطلاعات کامل و جامعی درباره این هنر ارزشمند، مانند نوع هنر، قدمت و تعداد کارگاه‌های تولیدی فعال جمع‌آوری شد.


او گفت: تعداد دیگری از رشته‌های صنایع‌دستی اصفهان نیز در حال ثبت جهانی‌شدن هستند، با این وصف زمانی که این رشته‌ها، نشان جغرافیایی بین‌المللی را دریافت کنند یعنی این رشته خاص در سطح جهان به نام این منطقه ثبت می‌شود.

استفاده از کاشی هفت‌رنگ از اواخر دوره تیموریان در سده نهم و آغاز دوره صفوی در سده دهم هجری قمری در تزیین بنا‌ها متداول شد به گونه‌ایی که مرمتگران سنتی از این کاشی‌ها بانام کاشی خشتی هم یاد می‌کنند.


در اواخر دوران تیموریان و در عصر شهریاران صفوی (از سده دهم تا پایان سده دوازدهم هجری قمری)، به‌تدریج تزیینات کاشی هفت‌رنگ جایگزین کاشی معرق شد.

باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان اصفهان

دیگر خبرها

  • ثبت سفارش فروش ۳۸۰ میلیارد صنایع دستی سیستان و بلوچستان
  • تعطیلی بنا‌های تاریخی استان اصفهان فردا
  • ثبت سفارش میلیاردی صنایع دستی سیستان و بلوچستان در اکسپو
  • معرفی ریسباف محور طرح های سرمایه گذاری گردشگری اصفهان
  • انعقاد تفاهم‌نامه مشترک حوزه گردشگری با ۶ استان در نمایشگاه ایران اکسپو
  • معرفی ۴۲ فرصت سرمایه‌گذاری همدان در نمایشگاه اکسپو
  • استقبال بازدیدکنندگان داخلی و خارجی از غرفه صنایع‌دستی فارس در نمایشگاه ایران اکسپو
  • تائید بیمه هنرمندان صنایع‌دستی فارس پس از ۱۵ سال
  • مراسم کومسای در منطقه جهانی هورامان برگزار می‌شود
  • مهارت کاشی هفت‌رنگ اصفهان نشان جغرافیایی بین‌المللی دریافت کرد